Kleur buiten de lijntjes en omarm je ongemak

Beweging creëeren vind ik het leukste wat er is. Heerlijk om buiten de lijntjes te kleuren. We hebben allemaal ons eigen verhaal, hoe mooi is dat?

Op jonge leeftijd heeft verandering van school, gezins- en woonsituatie mij gevormd. Ik schakelde tussen een ‘beschermde wereld’ en een ‘straatcultuur’, waarbij ik snel de mores van een groep leerde doorzien. De kunst is verbinding zoeken met behoud van je eigenheid.

Ik vind weinig dingen gek, houd van het onverwachte (en van roze vloerbedekking!). Ik pas binnen een corporate cultuur én geef met even veel plezier spreekbeurtenles aan scholieren. Om daarna trampoline te springen in de tuin met mijn drie dochters.

Ruim 20 jaar zorgde ik als communicatiestrateeg voor bewegingskracht. Door mijn ervaring bij Rituals, ING en Ahold Delhaize kan ik me goed inleven in professionele uitdagingen en corporate dynamiek.

“Alles wat anders loopt, zie ik als een cadeautje.”

Alles wat bij trainingen misgaat of anders loopt, zie ik als een cadeautje. Het is allemaal voeding voor de mensen in de zaal, want dat herkennen ze en vanuit herkenning krijg je verbinding. Als het anders loopt, kunnen we reageren vanuit een reflex. Ook kunnen we kiezen voor regie. Hoe kun je tevreden zijn met wat er is? En als dat niet lukt, kun je het dan veranderen? Of is weggaan of stoppen de enige optie?

Verandering van gedrag komt met kleine stappen. Het is niet voor niets dat je vasthoudt aan hoe het ooit het beste was. Kiezen voor het nieuwe gaat daarom altijd gepaard met loslaten van het oude. Als dat kwartje….

Ik laat me inspireren door Systemisch coachen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), ademwerk en de doelgerichte NONONS-methode. Als erkend coach ben ik NOBCO/EMCC gecertificeerd.

Kleur buiten de lijntjes en omarm je ongemak

Beweging creëeren vind ik het leukste wat er is. Heerlijk om buiten de lijntjes te kleuren. We hebben allemaal ons eigen verhaal, hoe mooi is dat?

Op jonge leeftijd heeft verandering van school, gezins- en woonsituatie mij gevormd. Ik schakelde tussen een ‘beschermde wereld’ en een ‘straatcultuur’, waarbij ik snel de mores van een groep leerde doorzien. De kunst is verbinding zoeken met behoud van je eigenheid.

Ik vind weinig dingen gek, houd van het onverwachte. Ik pas binnen een corporate cultuur én geef met even veel plezier spreekbeurtenles aan scholieren. Om daarna trampoline te springen in de tuin met mijn drie dochters.

Ruim 20 jaar zorgde ik als communicatiestrateeg en (interim) manager voor bewegingskracht. Door mijn ervaring bij Rituals, ING en Ahold Delhaize kan ik me goed inleven in professionele uitdagingen en corporate dynamiek.

“Alles wat anders loopt, zie ik als een cadeautje.”

Alles wat bij trainingen misgaat of anders loopt, zie ik als een cadeautje. Het is allemaal voeding voor de mensen in de zaal, want dat herkennen ze en vanuit herkenning krijg je verbinding. Als het anders loopt, kunnen we reageren vanuit een reflex. Ook kunnen we kiezen voor regie. Hoe kun je tevreden zijn met wat er is? En als dat niet lukt, kun je het dan veranderen? Of is weggaan of stoppen de enige optie?

Verandering van gedrag komt met kleine stappen. Het is niet voor niets dat je vasthoudt aan hoe het ooit het beste was. Kiezen voor het nieuwe gaat daarom altijd gepaard met loslaten van het oude. Als dat kwartje….

Ik laat me inspireren door Systemisch werk, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), ademwerk en de doelgerichte NONONS-methode. Als erkend coach ben ik NOBCO/EMCC gecertificeerd.