Mensen, merken en organisaties helpen met de essentie van hun verhaal. Zich krachtig te presenteren en impact te maken. Daar word ik blij van. 

Wat me opvalt, is dat veel mensen en organisaties hiermee worstelen. Juist in een tijd waarin informatie overweldigend is, vernieuwing exponentieel toeneemt en het leven maakbaar lijkt. Om echt gehoord en gezien te worden, moeten we dus op zoek naar de essentie van ons verhaal. Met een authentiek verhaal raak je mensen. Mensen herkennen zich of zien nieuw perspectief. Ik geloof dat een authentiek verhaal mensen in beweging kan brengen.

In mijn 15 jaar als Marketing en Communicatie professional heb ik de kracht van storytelling ervaren. Bij onder andere Rituals, ING, Etos en de Gemeente Amsterdam. De impact van een verhaal wordt groter als het authentiek is, krachtig overgebracht wordt en met herkenbare, beeldende woorden tot leven gebracht. 

Spreken is een kunst: op het juiste moment, op de juiste toon, met eigen woorden, aanwezig zijn. En die kunst heeft iedereen in zich. Vanuit mijn positieve energie en enthousiasme help ik sprekers zich krachtig te voelen en met meer impact hun verhaal over te brengen.