Een verhaal met impact brengt mensen in beweging.

Mensen en organisaties helpen bij het creëren van beweging om positieve impact te maken. Daar ga ik voor. Met een krachtig eigen verhaal bereik je je doel, maak je verbinding met je omgeving en wordt het leven leuker.

Leven naar jouw verhaal waardoor je je doel bereikt in een privé en of professionele setting.

Skills ontwikkelen om doelgericht en overtuigend jouw verhaal over te brengen aan je publiek.


Met meer impact jouw organisatie, product of merk in de markt zetten.

Trainingen

Regelmatig spreken we voor groepen. Denk aan een presentatie aan collega’s, een voorstelrondje, een speech of een lezing voor een groter publiek. Maak impact met jouw verhaal; live en virtueel.

Jouw verhaal raakt en blijft plakken als je het vertelt met je hart, je hoofd en je lijf. In de training werken we aan authenticiteit, storytelling en krachtige presence.

Communicatie skills ontwikkelen voor effectieve online meetings?

Jouw idee pitchen op het (virtuele) podium?

Presenteren met gezonde spanning?

Met meer impact spreken?

In een training of workshop ga je op zoek naar de essentie van je verhaal, jouw kracht als spreker en groeimogelijkheden. In groepstrainingen, individuele coaching of incompany trainingen. Altijd maatwerk, afgestemd op jouw vraag.

Heb je nu wat inspiratie nodig? Lees dan: Jouw eerste 30 seconden zeggen meer dan 30 slides

Methode

Hart      ___ Authenticiteit

Waarom raakt het jou?
Waarom is het belangrijk om te delen?
Welke waarden horen bij jouw verhaal?

Lijf    ___  krachtige presence

Hoe voel je je krachtig?
Hoe maak je contact met het publiek?
Hoe zorg je voor versterkende lichaamstaal?

Hoofd     ___ Storytelling

Wat is de relevantie voor het publiek?
Wat is de essentie van jouw boodschap?
Hoe verras, verbeeld en ontroer je?

“Humans think in stories, and we try to make sense of the world by telling stories.

_________  Yuval Noah Harari

Coaching

Doelgericht, energiek en prikkelend voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Als coach help ik mensen leven naar hun verhaal. Met een krachtig eigen verhaal bereik je je doel en wordt het leven leuker. Met 20 jaar ervaring als Marketing en Communicatie manager bij toonaangevende organisaties kan ik me goed inleven in professionele uitdagingen en corporate dynamiek.

Doelgericht

Energiek

Prikkelend

Ik geloof dat leven naar je eigen verhaal je de meeste potentie, verbinding en geluk geeft. Waar ik blij van word? Als een coachee ervaart wat een kleine verandering in gedrag aan groei kan opleveren, persoonlijk en professioneel.

Interim

Als ervaren Marketing en Communicatie professional ben ik all-round inzetbaar. Al 15 jaar werk ik met verhalen over bedrijven, merken, producten en mensen. Bij onder andere Rituals, ING, Gemeente Amsterdam, Simon Lévelt en Ahold Delhaize (Etos en Gall & Gall).

Opdrachtgevers omschrijven mij als energiek, resultaatgericht en verbindend. ‘Ze regelt het en ontzorgt’. Mensen, impact en dynamiek zijn mijn drivers. Met positieve energie activeer ik de mensen waarmee ik werk.

Ervaring: positionering, loyalty marketing, corporate communicatie, woordvoering, marketing communicatie, campagnes, content, internal branding, leidinggeven, product owner, internationaal.

Ik bedenk, creëer, doe en regel het graag!

Ervaringen

Mijn klanten zijn senior managers, onderwijzers, young professionals, consultants en sprekers.

In retail, bankwezen, goede doelen, digital & e-commerce, bouw en organisatieontwikkeling. Zoals Dura Vermeer, Valsplat, CCC, Foodl, TNO en foryouandyourcustomers. Ook geef ik trainingen in opdracht van Lepaya.

training: 'Veilig om te experimenteren'

“Hoewel ik al veel deed met storytelling in mijn werk heeft de workshop bij Maartje toch weer een aantal mooie nieuwe inzichten gegeven. Met name de creatieve en korte oefeningen (vaak ook even behoorlijk uit je comfort zone) waren leerzaam. Maartje creëert een sfeer waarin het veilig is om te experimenteren en geeft oprechte feedback waar ik echt wat aan heb gehad.

Tjeertje Vlaskamp
Leadership Consultant & organisatie psycholoog

coaching: 'Scherper nadenken'

“Maartje blijft altijd erg rustig en kan vaak de brug leggen naar doelen die ik voor mezelf heb gesteld. Het leuke aan de coaching is dat je iets verder nadenkt en zo beter vat krijgt op wat er allemaal gebeurd, en hoe dat het beste op te lossen is.”

Nanook
22, allround maker

training: 'Magisch!'

“Maartje maakt presenteren een magisch feest. Met heldere theorie en ogenschijnlijk simpele oefeningen laat ze je ervaren hoe jij vanuit je authentieke kracht je verhaal kan vertellen. Maartje trainde ons internationale team met software developers en zeer ervaren business consultants. Zonder uitzondering stond na afloop iedereen met gemak en vanuit kracht haar of zijn verhaal te vertellen voor de groep.

Walter Hottinga
CEO foryouandyourcustomers

coaching: 'Doeltreffend én zeer prettig'

Doeltreffend, spiegelend, kundig en zeer prettig. De methodiek werkte goed voor mij. Daardoor ging ik zo diep en heb ik veel geleerd. Ik keek erg uit naar de sessies.”

Marije
49, onderwijzeres

Over Maartje

 

Mensen en organisaties helpen met de essentie van hun verhaal en daarmee positieve impact maken. Ik geloof in leven vanuit je eigen verhaal en vanuit daar verbinding maken met je omgeving.

In mijn 20 jaar als Marketing en Communicatie professional heb ik de kracht van storytelling ervaren. Bij onder andere Rituals, ING, Ahold Delhaize en de Gemeente Amsterdam. De impact van een verhaal wordt groter als het authentiek is, krachtig overgebracht wordt en beeldend tot leven gebracht.

Mijn ervaring met ademhaling en NLP geeft lichaamsbewustzijn en inzicht in hoe ons brein werkt. Waardevolle hulpbronnen om impact mee te vergroten. Als coach gebruik ik de doelgerichte NONONS-methode, EMCC/EQA geaccrediteerd. Vanuit mijn positieve energie en enthousiasme help ik de mensen beweging te creëren voor professionele en persoonlijke groei.

Contact

Maartje van Wijk

Nieuwendammerdijk 331
1023 BJ Amsterdam

+31 624918960

info@maartjevanwijk.com | LinkedIn