VodafoneZiggo, strategisch communicatie-adviseur en woordvoerder.

Deze opdracht omvat het adviseren van de business en directie over communicatiestrategie, framing van de boodschap en aanpak. Rekeninghoudend met de kansen en uitdagingen van stakeholder belangen, het medialandschap en marktontwikkelingen. Denk daarbij aan thema’s als hybride werken, Internet of Things en smarter working voor ondernemers.

Gall & Gall, manager Loyalty.

Verantwoordelijk voor de loyalty strategie en marketing. Waaronder: de introductie van een nieuw programma, een future proof IT platform, het organiseren van de klantdata en relevante content en privileges voor klanten. 

Simon Lévelt, manager Marketing en Communicatie.

Het merk met premium koffie en thee herkenbaar en van nu positioneren en zichtbaar maken naar de doelgroep. Door winkels, verpakkingen, campagnes, beeldtaal, content en de werkwijze van het team in een nieuwe professionele, merkgedreven en aantrekkelijke stijl. 

Rituals, International Communication manager.

Met een team specialisten en landen managers verantwoordelijk voor de positionering en activatie van het merk wereldwijd en de doorvertaling per (nieuw) land. Dat betekende het bewaken van de merkwaarden, het authentieke verhaal, prijs- en promotiebeleid en inspelen op lokale kansen.